Looking For Anything Specific?

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - Prwta8lhtria Eyrwphs Sto Alma Epi Kontw H Katerina Stefanidh Photos / Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ.

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - Prwta8lhtria Eyrwphs Sto Alma Epi Kontw H Katerina Stefanidh Photos / Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ.. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών.

Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Ena Kai Mono Alma Htan Arketo Ston Teliko Toy Epi Kontw H Katerina Stefanidh Star Gr
Ena Kai Mono Alma Htan Arketo Ston Teliko Toy Epi Kontw H Katerina Stefanidh Star Gr from scdn.star.gr
Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών.

Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου».

Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης.

Katerina Stefanidh Nai Exw Ypsofobia Alla Sto Epi Kontw Den Prolabainw Na Fobh8w Lifo
Katerina Stefanidh Nai Exw Ypsofobia Alla Sto Epi Kontw Den Prolabainw Na Fobh8w Lifo from www.lifo.gr
Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου».

Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ.

Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Katerina Stefanidh Epi Kontw Xryso Metallio Sto Rio
Katerina Stefanidh Epi Kontw Xryso Metallio Sto Rio from www.newsit.gr
«διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη.

Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη.

Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ.

Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 485 μ κατερινα στεφανιδη. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…)

Posting Komentar

0 Komentar